Om oss

Finanzia.no er en gratis uavhengig forbrukerportal i Norge. Vi er en uavhengig aktør så vi representerer ikke noen av bankene som står beskrevet på vår webside. Mange av produktene på vår nettside er produkter som er med i affiliate-avtaler der nettstedsleverandøren (oss) får inntekter på å drive nett trafikk og salg til respektive produkt og leverandør/nettside. Dette skal ikke påvirke kvaliteten på informasjonen på vår nettside.

Målsetningen er å hjelpe forbrukere med deres hverdagsøkonomi; å finne de kredittkort eller forbrukslån som passer deres behov på en enkel, bra og kjapp måte. De kredittkort vi legger ut på vår side er de kredittkortene som vi på ulike måter mener er gode kredittkort. Vi gir også verktøy som kalkulatorer for lån, tips og råd om folks privatøkonomi.

Det er til en hver tid mye informasjon og detaljer rundt kredittkortene vi skriver om. Det finnes alltid en risiko at det er detaljer vi ikke har fått med oss som kan ha blitt oppdatert uten vår vitenskap. Hvis du finner informasjon på websiden som ikke stemmer kan du gjerne sende oss en epost.

 

Nettsiden drives av Effektiv Markedsføring AS – org nr 915 536 670.