Kredittkort med lav rente og fordelsprogram

Sammenlign kredittkort

Vi har lagt en liste på gode kredittkort med lav rente, altså lav rente for å være kredittkort, som også har fordelsprogrammer. Dvs på denne listen havner kun kredittkort som fordelsprogrammer du kan spare penger på. Dette er ikke en liste på kort med lavest rente i Norge.

Det kortet som kommer bra ut her er Santander Red Visa. Santander Red har den beste renten av de kortene vi har funnet på markedet som har fordelsprogrammer osv som du som forbruker kan spare penger på.

Man skal huske at det lureste med kredittkort er at alltid betale tilbake utestående beløp hver måned slik at renten på kredittkortet ikke begynner å løpe. Uansett kan det være bra å ha et kredittkort med en relativt sett lav rente hvis fra tid til annen trenger å ha litt ubetalt kreditt på kontoen.

Kredittkort søkes direkte på nett og det er gratis at søke kort.

Kredittkort med lav rente som også har et bra fordelsprogram

 • Rentefri kreditt: 45 dager
  Aldersgrense: 18 år
  Kredittgrense: 100 000
  Kanskje det beste flybonus- og reisekortet.
  1% bonus på alle kjøp til kjøp av flybilletter.
  Reise- og avbestillingsforsikring.
  Gebyrfrie uttak i utlandet.
  Eff. rente 23,1%, 15.000 o/12 mnd, kost. 1.764. Tot. 16.764.
 • Rentefri kreditt: 50 dager
  Aldersgrense: 20 år
  Kredittgrense: 100 000
  Kredittkortet med lav rente
  Lav rente for å være kredittkort.
  Opptil 15 rabatt hos over 200 nettbutikker.
  Gebyrfrie varekjøp inn- og utenlands.
  Eff. rente 17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Kost: 1.323. Tot. 16.323

Innen du søker kredittkort prøv å finn ut hva det er du egentlig bruker mye penger på. Det er på det daglige forbruket ditt du har mest å hente på å bruke et kredittkort. Kjører du mye bil er det lurt å ha et kredittkort med bensinrabatt eller om du reiser mye er det lurt å ha et kredittkort med flybonus og reiseforsikring.

Shopper du mye er det lurt å ha et kredittkort med shopping rabatter.

Det kan også være lurt å ha flere kredittkort. Uansett hvilket eller hvilke kredittkort du velger er det viktig å være systematisk med å betale tilbake det du har brukt hver måned. Hvis det begynner å gå rente på det du har brukt spiser renten kjapt opp gevinsten kredittkortet/ene gir.

Kredittkort test – sammenligne kredittkort
Vår målsetning er å hjelpe deg få finne et passende kredittkort på en enkel og kjapp måte.
Husk at vår omtale om hvert kredittkort kun er en oversikt og ikke fullstendig informasjon. Fullstendig info finnes på kredittkortutstedernes hjemmesider.

Du søker kredittkort direkte på nett
Det er enklest å søke kredittkort hvis du har BankID. Med BankID kan du signere avtalene elektronisk. Dette gjør at søknadsprosessen går kjappere sammenlignet hvis du skal vente på å få papirer i posten for å signere. Svarstiden på søknaden varierer fra umiddelbart til noen dager. Blir du bevilget et kredittkort umiddelbart kan du ha det i postkassen allerede etter noen få dager.

Tips for bruk av kredittkort
Uansett hvilket kredittkort du har – betal hele beløpet du har brukt hver måned. Hvis det begynner å løpe rente på kredittkortet så spiser renten kjapt opp gevinsten å bruke kortet kjapt.
Lær Pin-koden utenat og ikke fortell noen andre om koden din. Lagre telefonnr til kundeservice og sperretjeneste slik at du kjapt kan ringe din leverandør hvis du taper kortet.

På kredittkort.reviews har vi kun kredittkort fra utstedere som er godkjente av Finanstilsynet.